KAPSUL TENAGA DALAM

MEMBANGKITKAN TENAGA DALAM TANPA SEBARANG LATIHAN!! MUDAH!! EKSPRESS!! DIJAMIN!! TERBUKTI!! PRODUK TERLARIS DAN TOP!!!
 
Kapsul yang diisi dengan kekuatan energi tertinggi dalam ilmu metafizik.
JAMINAN 100% WANG DIKEMBALIKAN..
Tertakhluk kepada syarat.


TANPA SEBARANG PANTANG !!!! TIDAK BERCANGGAH DENGAN MANA-MANA AGAMA. SESUAI UNTUK SEMUA BANGSA DAN JANTINA.

ILMU TENAGA DALAM  sudah begitu popular dikalangan penggemar ilmu-ilmu metafizik dan  kebatinan. Ia dipanggil dengan pelbagai istilah.. chi, qi, prana, kundalini dan sebagainya. TENAGA DALAM bukanlah suatu ilmu mistik tetapi ia adalah suatu bidang ilmu yang boleh dibuktikan secara ilmiah...yang mana ia adalah suatu bidang yang membahaskan    tentang kewujudan cas-cas biomagnetik dan medan magnet tubuh badan (aura)   beserta peranannya dalam menangani pelbagai permasalahan dalaman dan luaran dalam kehidupan.
Ia adalah keupayaan sebenar seseorang manusia yang dikurniakan oleh Allah s.w.t. Namun ia tidak  dapat digunakan dengan sepenuhnya sekiranya tidak mengetahui bagaimanakah caranya untuk membangkitkan kekuatan dan keupayaan tersebut. Ia boleh dibangkitkan dengan pelbagai kaedah, termasuklah amalan-amalan ritual tertentu seperti   meditasi dan senam pernafasan. Dengan itu, maka akan bangkit dan terjanalah suatu tenaga yang luar biasa  beserta dengan pengaktifan keupayaan minda separa sedar yang punya kelebihan yang pelbagai.Sekarang ini terdapat juga kedai yang menyediakan perkhidmatan mengambil foto aura dengan kamera khas berteknologi canggih buatan Jerman.KAEDAH BIASA MEMBANGKITKAN TENAGA DALAM:
 1. Latihan yang memakan masa.
 2. Melakukan meditasi, senam pernafasan atau jurus tertentu sebagai rutin latihan  untuk membuka kunci tenaga dalam (cakra)  serta membangkitkan tenaga dalam.
 3. Sukar diikuti bagi mereka yang sibuk bekerja.
 4. Mengikuti banyak level dalam membangkitkan tenaga dalam.
 5. Ada yang punya pantang tertentu.
 6. Ada yang mendatangkan efek yang tidak menyenangkan seperti rasa pening, mual, panas badan bagi sesetengah tenaga dalam yang dilatih tanpa bimbingan dari guru yang bertauliah.

  KINI KAMI TAMPILKAN KEMBALI PRODUK YANG PERNAH MENGGEGARKAN DUNIA METAFIZIK TANAH AIR!!! IAITU “KAPSUL BIOENERGI TENAGA DALAM” SUATU KAEDAH YANG AMAT MUDAH!!! TANPA SEBARANG LATIHAN… HANYA DENGAN        MENELAN KAPSUL BIOENERGI TENAGA DALAM. ANDA AKAN DIISI DENGAN KEKUATAN ENERGI YANG MENYAMAI KEKUATAN ENERGI AHLI TENAGA DALAM YANG BERLATIH BERTAHUN-TAHUN. MALAH IA MENYAMAI KEKUATAN ENERGI TINGKAT GRANDMASTER MANA-MANA PERGURUAN METAFIZIK. KAPSUL YANG DIJADIKAN MEDIA UNTUK TRANSFER       ENERGI UNTUK PEMBANGKITAN TENAGA DALAM ADALAH KAPSUL MINYAK IKAN YANG BERKHASIAT , DIJAMIN HALAL 100%.   TELAH RAMAI YANG MENGIKUTI PROGRAM TENAGA DALAM TANPA LATIHAN INI .. DAN TERBUKTI IA BERKESAN!!


  KAPSUL  TENAGA DALAM / BIOENERGI:
  1. Mudah, hanya telan dan rilekskan badan untuk merasai energi yang dibangkitkan...tiada latihan yang memenatkan.
  2. Diselaraskan kekuatan energinya sesuai dengan anda agar ia memberi  kesan yang diinginkan.
  3. Tiada pantang larang. Energinya kekal sampai bila-bila, malah semakin diguna semakin kuat energinya.
  4. Ia menggunakan kaedah Bioenergy Adjustment, yang mana energi yang diaktifkan  diselaraskan oleh guru/pengijazah kepada murid yang diijazahkan secara langsung setelah anda menelan Kapsul Tenaga Dalam.

   KAPSUL BIOENERGI INI TIDAK TERDAPAT DI MANA-MANA PASARAN, TIDAK JUGA TERDAPAT DI  MANA-MANA PUSAT  RAWATAN ATAU PERGURUAN KERANA HANYA KAMI YANG MEMPUNYAI  RAHSIA PENYEDIAANNYA, KERANA IA MELIBATKAN RITUAL DAN PENGISIAN DENGAN BIONERGI (ENERGI HIDUP) DARI ALAM.. SATU KAEDAH YANG AMAT UNIK, DI MANA IA MENGGUNAKAN  KEKUATAN ALAMI ANUGERAH TUHAN. TIDAK MELIBATKAN PEMUJAAN, DAN SEBARANG MAKHLUK HALUS. IA ADALAH ENERGI MURNI…


   Sebelum
   Selepas

   Anda boleh mengujinya dengan gambar foto aura!

   HANYA DALAM BEBERAPA MINIT SAHAJA!! ANDA AKAN MEMILIKI KESEMUA KELEBIHAN ILMU TENAGA DALAM SEPERTI DI BAWAH:
   1. Menambahkan kecerdasan fizikal, mental, emosi dan rohani.
   2. Meningkatkan kewibawaan diri, disegani, dikasihi, dihormati ke mana pergi.
   3. Meningkatkan kecerdasan minda, lulus peperiksaan, mudah hafal, kuat ingatan.
   4. Mendinding diri dan orang lain dari semua bentuk gangguan samada manusia mahupun makhluk halus dan ilmu hitam. Membuat       benteng rumah sendiri dan orang lain.
   5. Merawat pelbagai jenis penyakit dengan hanya sentuhan tangan dan air kosong sahaja, tanpa jampi serapah.
   6. Termasuk kena ilmu hitam, sihir, kerasukan, gangguan makhluk halus, memusnahkan ilmu hitam dan sihir dari jauh  dan pelbagai lagi.
   7. Meraih pelbagai ilham untuk pelbagai urusan dalam kehidupan seperti dalam bidang kerezekian, perniagaan dan pekerjaan.
   8. Membangkitkan semangat dan jati diri ke tahap yang tinggi sehingga berwibawa dan disegani.
   9. Mempengaruhi orang lain, kata-kata didengar orang, buah fikiran diterima orang.
   10. Dapat mengisi energi kepada sesiapa sahaja untuk tujuan rawatan. Semakin digunakan semakin kuat dan meningkat energi anda.
   11. Mengaktifkan indera ke-6, gerak hati lebih peka. Melipatgandakan kekuatan energi ilmu yang anda pernah pelajari.
   12. Menambahkan kekuatan fizikal, tahan dari serangan penyakit.
   13. Boleh melakukan gerak ilham, bukan kerasukan atau memanggil jin, hanya dengan gerakan energi dalam badan yang dipimpin oleh kekuasan Ilahi, dalam keadaan anda sedar, Meniru pelbagai bentuk senibeladiri. Ia bangkit dari minda bawah sedar.
   14. Energi akan bertindak secara automatik ketika terdesak, walaupun anda dalam keadaan tertidur. InsyaAllah. Malah musuh yang menyerang anda terpental sebelum serangannya mengenai anda dengan hanya olahan nafas anda sahaja.
   15. Dan banyak lagi manfaat dan kegunaannya untuk anda seharian yang tidak dapat dinyatakan di sini….sekali lagi dinyatakan bahawa kegunaannya tidak terhad untuk perkara di atas sahaja..terpulang kepada hajat anda. Di atas hanyalah sekadar contoh yang dapat        dikongsi bersama. Mudah-mudahan ia dapat mengubah kehidupan anda ke arah yang lebih baik dari sebelumnnya… InsyaAlla!

   Anda akan dikirimkam 7 butir kapsul dan panduan penggunaan ilmunya akan disertakan... anda boleh menggunakan terus ilmu yang telah diisi dengan kaedah kapsul tersebut.

   MAHARNYA : RM1800 sahaja

   PROMOSI HEBAT!!!

   KINI RM799 SAHAJA

   TERMASUK KOS POS.

   TAWARAN TAMAT BILA-BILA MASA..
   DAN LAGI...
   PERCUMA !!!  1 SET MUSTIKA X-RA ENERGI
   SEHINGGA 30/9/2015

   UNTUK DAPATKAN TAWARAN ISTIMEWA DI ATAS
   WHATSAPPKAN "KAPSUL TDLM XTRA" ke 0148887979 (Dr.Muhammad Keegan)

   Sekali seumur hidup… Apabila energi anda telah dibangkitkan, ia kekal sampai bila-bila. Maharnya amat rendah jika dibandingkan dengan nilai ilmu dan kaedahnya..

   ADA YANG MUDAH ...KENAPA PILIH YANG SUSAH?? PESAN SEGERA!! JANGAN BERTANGGUH KERANA PENYEDIAANNYA MEMERLUKAN MASA!! IA TERBUKTI BERKESAN!!